Thaise curry met zalm en bloemkoolrijst

Ingrediënten

Porties: personen

Instructies

  1. Snijd de ui in halve maantjes.
  2. Fruit de ui in een wok, samen met de sesamolie en de Blue Elephant Thaise gele curry pasta.
  3. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes.
  4. Voeg de tomaten toe.
  5. Voeg de kokosmelk toe.
  6. Voeg de vissaus toe.
  7. Voeg het water toe.
  8. Laat het geheel zachtjes pruttelen op laag vuur.
  9. Snijd de bosui in ringen en voeg deze toe.
  10. Snijd de zalm in blokjes en voeg deze toe.
  11. Kook het geheel nog vijf minuten door.
  12. Nu kun je twee dingen doen. Verdeel de koude bloemkoolrijst over de borden en scherp de curry er overheen of voeg de bloemkoolrijst toe aan de curry en verwarm het nog 1 minuutje mee. Beide opties zijn erg lekker, het grootste verschil is hoe het er uitziet op je bord ;-).
  13. Klaar is de Thaise curry met zalm en bloemkoolrijst. Eet smakelijk!