Volkoren wrap met vegetarische stukjes, paprika en sla met knoflooksaus.
Ingrediënten: (2 pers.): 2 volkoren wraps, vegetarische stukjes zoals bijvoorbeeld Des(quorn), 1 rode paprika, ijsbergsla, olijfolie, zout, en picadillo-kruidenmix van jonnie Boer(bij AH of jumbo),sojayoghurt naturel, knoflook en peterselie.
*Je bakt de vegastukjes in de olijfolie snel rondom bruin. Schep even uit de pan. Dan stoof je de paprikastukjes in de pan tot ze zacht zijn. Voeg naar smaak de kruiden toe en zout. Dan voeg je de vegastukjes weer toe en laat alles op zacht vuur nog even door warmen zodat de kruiden er goed in kunnen trekken.
Voor de knoflooksaus pers je een teentje knoflook en roer die door een halve beker sojayoghurt samen met een handje fijngehakte peterselie zout en peper naar smaak.
Warm de wrap even op in een droge koekenpan of oven en beleg hem met het paprika/vegastukjes mengsel, een flinke lepel knoflooksaus en lekker veel sla! Eet smakelijk!